Tuinonderhoud uitbesteden

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tuin zelf te onderhouden. Maar stel dat u geen tijd heeft voor het onderhoud van uw tuin of niet beschikt over de kennis die nodig is voor de verzorging van de beplanting? Dan bieden wij u uitkomst. Onze specialisten beschikken beschikken over de juiste kennis en zijn opgeleid om uw tuin nauwkeurig te onderhouden. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Wilt u uw tuin in Rotterdam laten onderhouden? Schakel dan ons hoveniersbedrijf in!  Van het maaien van uw gazon en het snoeien van uw beplanting tot boomverzorging en gladheidsbestrijding. Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes.

Soorten onderhoud in Rotterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van tuinonderhoud? U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende soorten tuinonderhoud:

 • Jaarrond onderhoud
  Wij verzorgen het hele jaar het onderhoud van uw tuin. De onderhoudsbeurten worden volledig afgestemd op uw wensen, zodat u zorgeloos kunt genieten.
 • Tuinvakantieplan
  Dankzij dit onderhoudspakket kunt u zonder zorgen op vakantie. Tijdens uw vakantie wordt uw tuin naar wens onderhouden, zodat uw tuin er bij thuiskomst prachtig uitziet.
 • 4 seizoenen onderhoud
  Elk seizoen voorzien wij uw tuin van het juiste onderhoud, zodat uw tuin er het hele jaar mooi uit blijft zien.
 • Halfjaarlijks onderhoud
  Om het half jaar komen we bij u langs om grote onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het knippen van hagen, het bemesten van uw tuin of onkruidbestrijding.
 • Op afroep
  Soms kunt u als u uw tuin zelf onderhoud wel wat extra kennis of hulp gebruiken. Daarom zijn wij ook op afroep beschikbaar.

Meer weten over onze onderhoudspakketten? Kom dan eens bij ons langs om uw wensen met een van onze experts te bespreken.