Uitgebreid tuinontwerp in Rotterdam

Droomt u al jaren van een vijver in uw tuin? Wilt u een tuin met zo min mogelijk onderhoud? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en kan de tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Hak dan de knoop door en laat een professioneel tuinontwerp maken. Onze hoveniers hebben in Rotterdam en omgeving al voor vele klanten een uniek tuinontwerp gemaakt. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en voorzien u van eerlijk advies.

Onze werkwijze

Als u onze specialisten inschakelt voor het ontwerpen van uw tuin kunt u rekenen op een eigentijds en realistisch ontwerp dat aansluit bij uw persoonlijk wensen. Elk ontwerp is uniek, maar wel volgens dezelfde werkwijze tot stand gekomen. Voordat we starten met het maken het ontwerp komen we bij u langs voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en bespreken wij met u welke elementen u graag in uw tuin terug wilt zien. U kunt hierbij denken aan:

  • de beplanting;
  • een zonneterras;
  • een vijver;
  • een grote pergola;
  • de sierbestrating;
  • een houten veranda.

Onze deskundige ontwerpers denken samen met u na over  de stijl van uw tuin. Wilt u graag een romantische tuin? Of kiest u liever voor een moderne stijl? Wij hebben al vele soorten tuinstijlen ontworpen en helpen graag met de realisatie van uw droomtuin.  Maar wij houden niet alleen rekening met uw wensen en stijl. We kijken ook naar de stand van de zon ten opzichte van uw tuin en houden rekening met de verschillende seizoenen.

Definitieve ontwerp

Uiteindelijk is het zover, er is een ontwerp voor uw tuin gemaakt. We brengen voor u de kosten van de aanleg in een duidelijke werkomschrijvende offerte in kaart en nodigen u daarna graag bij ons op kantoor uit. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee het ontwerp samen met de offerte inzien.  Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag!